"Astăzi mi-am luat iar o palmă, vizavi de ceea ce înseamnă România". Un medic român din Anglia, dezvăluiri șocante: "I-au scos o jumătate din partea osoasă a capului"

Un medic dentist plecat peste hotare a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea unui pacient, dar şi a mamei acestuia. Bărbatul a postat întâmplarea pe Facebook. 

Un medic dentist plecat peste hotare a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea unui pacient, dar şi a mamei acestuia. Bărbatul a postat întâmplarea pe Facebook.

"Astăzi mi-am luat iară o palmă, vizavi de realitatea a ceea ce înseamnă România, ţara mea. Un alt pacient român, venit aici la muncă desigur, urmare a unei poveşti din alea care credeam că doar prin filme, scoate un dinte la dentist, răceşte, infecţie, netratată, ajunge la creier.

I-au scos o jumătate din partea osoasă a capului. L-am văzut prima oară acum vreo trei luni, nemişcat în pat. Acum, mănâncă, bea , fără ajutor, se poate transfera singur în scaunul cu rotile.

Fizioterapeuţii lucrează zilnic cu el, tratamente, chestii. Azi vine mama în vizită.
Înţeleg că vine periodic din ţară, la fiu. Ne salutăm, bucuroasă să afle că sunt român şi eu, îi spun că sunt impresionat cu evoluţia pozitivă a pacientului meu, copilului ei.

Oftează şi-mi zice că dacă aş şti…”am fost şi la Arsenie Boca, am fost şi la sfânta Parascheva la Iaşi, am dat pomelnice peste tot, şi uite că mi-a ajutat Dumnezeu, acum e mai bine”.
Aşa este doamnă dar totuşi, or fi ajutat şi cei de aici, medicii, specialiştii.

Da, da, sigur că da, au ajutat, dar aţi văzut câţi negri sunt aici? Şi câţi arăboi din ăştia cu barbă”.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri