Antena Căutare

Astăzi va fi inaugurat primul cabinet stomatologic cu toate serviciile medicale gratuite! Cine sunt beneficiarii

Astăzi va fi inaugurat primul cabinet stomatologic destinat persoanelor cu dizabilități și cu probleme financiare. Toate serviciile stomatologice sunt gratuite, iar accesul pacienților se va face după următoarele criterii:

Astăzi va fi inaugurat primul cabinet stomatologic destinat persoanelor cu dizabilități și cu probleme financiare. Toate serviciile stomatologice sunt gratuite, iar accesul pacienților se va face după următoarele criterii:

Cabinetul va fi inaugurat de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în incinta Policlinicii Sociale Baba Novac la ora 10:30 și va oferi servicii stomatologice la cele mai înalte standarde.
Potrivit declarațiilor doctorului Vlad Romanescu, manager medical la Policlinica Socială Baba Novac, acest cabinet va fi deschis în urma cererii foarte mari de servicii stomatologice, dar și datorită dorinței de a ajuta persoanele cu dizabilități sau cele cu probleme sociale mari, spune adevarul.ro. Accesul pacienţilor la serviciile noului cabinet se va face în urma analizării dosarului medical şi social de către o comisie interdisciplinară.

"De anul acesta am decis deschiderea unui nou department de stomatologie in Policlinica Baba Novac, în primul rând pentru că am constatat cererea mare din acest segment şi în al doilea rând pentru a întinde o mână de ajutor persoanelor cu dizabilităţi cărora, în general accesul la serviciile stomatologice nu le este tocmai uşor. Aici ne referim la faptul că o mare parte dintre aceste persoane au venituri mici şi le este foarte complicat în a accesa un serviciu de stomatologie de calitate”. „Ne dorim totodată să dezvoltăm parteneriate durabile cu alte asociaţii şi fundaţii active în susţinerea persoanelor cu dizabilităţi şi care să poată conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune condiţii disponibile în acest moment pentru această categorie de pacienţi”, a afirmat directorul executiv al fundaţiei, Cristiana Mateoiu, citat de adevarul.ro.

Vești proaste pentru români! Gazele se scumpesc la începutul verii ... Moarte înfiorătoare în Bacău! Soția unui preot s-a aruncat dintr-o ambulanță care o ducea la spital. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x