Antena Căutare

Atac sângeros în Capitală! O femeie a fost înjunghiată cu cuțitul, apoi atacatorul s-a sinucis (FOTO)

sO femeie a fost atacată duminică, la intrarea într-un magazin din Capitală, de un bărbat care ulterior s-a rănit la gât cu un cuţit!

O femeie a fost atacată duminică, la intrarea într-un magazin din Capitală, de un bărbat care ulterior s-a rănit la gât cu un cuţit!

"Prin apel 112, a fost sesizat faptul ca pe raza Secţiei 18 Poliţie, o femeie a fost agresată la intrarea într-un magazin. Ulterior bărbatul care a acţionat în acest mod și-a provocact şi el leziuni la nivelul gâtului. La faţa locului se afla echipaje de poliţie şi salvatori.", a anunțat Poliţia.

Se pare că femeia este vânzătoare în magazinul de pe Calea 13 Septembrie.

De asemenea, şi bărbatul este în evaluare medicală. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD chiar în magazin, acolo unde bărbatul s-a rănit cu cuțitul după ce a atacat-o pe femeia despre care oamenii din zonă spun că ar fi, de fapt, fosta parteneră de viață a acestuia, informează cei de la Antena 3. Individul ar fi blocat-o pe femeie înăuntru, dar aceasta a reușit să scape.

Atac sângeros în Capitală! O femeie a fost înjunghiată cu cuțitul, apoi atacatorul s-a sinucis (FOTO)

A fost sesizat cu privire la eveniment şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Urmează să se stabilească exact ce s-a întâmplat, dar motivul ar fi gelozia bărbatului.

Ulterior, Poliția a anunțat că manevrele de resuscitare nu au mai putut salva viața bărbatului și acesta a fost declarat mort, mai arată news.ro.

Bărbat lovit de tramvai, în București! Circulația a fost blocată în zonă... Elevă de 11 ani umilită de dirigintă. A tuns-o în fața clasei, în râsetele colegilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x