Antena Căutare

Atacul ursilor, episodul "vitelul": Un urs a furat un vitel din Moroieni

Un urs a intrat, luni dimineata, intr-o gospodarie din Moroieni (Dambovita), de unde a luat un vitel, fara a exista persoane ranite, a declarat primarul localitatii, Mihai Moraru, informeaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, ursul a intrat intr-o gospodarie din satul Glod si a luat un vitel, fara sa atace localnici. "S-au prezentat doi localnici care mi-au spus ca ursul a intrat in gospodaria lor din satul Glod si le-a luat un vitel. Propietarul animalului spune ca i-a fost frica sa iasa din casa si sa alunge ursul. Acesta a scos vitelul din grajd si l-a mancat in gospodarie, dupa care a fugit in padure. De asemenea, un caine din gospodarie este ranit dupa ce s-a luptat cu ursul", a declarat Mihai Moraru, precizand ca nu sunt indicii ca acesta ar fi acelasi urs care saptamana trecuta a ucis un localnic de 63 de ani intr-o zona izolata din apropierea localitatii.

La locul incidentului s-au deplasat politisti si jandarmi, pentru cercetari.

Se apropie startul anului universitar: Regia unui loc in camin din Bucuresti, intre 87 si 800 de lei... Generalul Bartolomeu Savoiu: "Securitatea vindea copii orfani la Paris!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x