Antena Căutare

Atentie, a inceput anotimpul virozelor!

Ba soare, ba vant si ploi. Schimbarile bruste de temperatura ne dau peste cap organismul. Se stie deja, toamna este anotimul virozelor. In spitalele din toata tara, sute de oameni au fost internati in ultimele zile cu raceala, pneumonie sau viroza respiratorie.



"Din cauza vremii, timp de 9 zile am avut peste 200 de internati. Datorita schimbarii bruste de temperatura apar frecvent diferite afectiuni respiratorii", spun medicii spitalului.

Si imunitatea scazuta a organismului ne face vulnerabili. De asta trebuie sa avem mare grija cu alimentatia. Dar si cu mediul in care ne desfasuram activitatea.

Din fericire, virozele respiratorii tratate la timp nu sunt periculoase. Medicii spun ca de saptamana viitoare se vor inmulti cazurile in randul copiilor.

Nici adultii nu sunt feriti. Medicii ne recomanda sa ne luam masuri de protectie sporita cand ne expunem la temperaturile scazute. Trebuie sa evitam spatiile aglomerate si sa avem un regim alimentar din care sa nu lipseasca fructele.

sursa foto: Intact Images





Atentie, a inceput anotimpul virozelor!... Otilia Negrila, bancherul care a golit conturile clientilor, ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x