Căutare Live

Foto | Atentie, imagini ce va pot afecta emotional! "Stați n*** în casă, dacă nu vreți să vă aruncați părinții în ghearele morții. Lacrimile de după nu mai au nicio valoare!"

Italia trăiește o adevărată dramă. Peste 2.500 de vieți au fost curmate de coronavirus, făcând din această țară una dintre cele mai afectată de Covid-19 din întreaga lume. Cimitirele din Bergamo nu mai au locuri libere, astfel că sicriele morților sunt transportate de armată către alte zone ale țării. Imaginile surprinse pe străzile Italiei sunt înfricoșătoare.

Foto | Atentie, imagini ce va pot afecta emotional! Asta se întămplă cu cei din Italia care au murit de coronavirus

Un bărbat a postat un mesaj în mediul online în care atrage atenția asupra felului în care se procedează cu cei care au murit din cauza coronavirusului.

Foto | Atentie, imagini ce va pot afecta emotional! "Stați n*** în casă, dacă nu vreți să vă aruncați părinții în ghearele morții. Lacrimile de după nu mai au nicio valoare!"

"Cam aşa funcționează în cazul celor infectați de coronavirus în Italia: când un familiar este confirmat că este infectat, este pus în carantină la domiciliu şi nu îl mai poți vedea sau vizita. Dacă se simte rău, este luat şi dus la spital, unde nu poți să îl mai vezi până când nu se însănătoşeşte şi iese singur de acolo.

În cazul în care nu reuşeşte să învingă boala, statul italian te anunță că se va ocupa de arderea corpului, fără a-ți da posibilitatea de a-ți lua rămas bun de la el.

Aşa că stați naibii în casă, dacă nu vreți să vă aruncați părinții în ghearele morții. Lacrimile de după nu mai au nici o valoare!", a postat Alin Stănescu pe facebook.

Italia este răpusă de coronavirus. Peste 600 de morți în ultimele 24 de ore. Numărul total de decese a ajuns la 4.032

Bilanțul tragic din Italia, care a depășit numărul total de decese înregistrate din cauza pandemiei de coronavirus.

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat vineri seară că bilanţul epidemic este de 4.032 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 47.021, informează Corriere della Sera.

Sicriele morților din Italia sunt atât de multe, încât au fost cărate cu camioanele armatei spre alte cimitire. Imagini cu puternic impact emoțional! - Video

Conform oficialilor sunt 16.020 de persoane recuperate cu simptome, 2.655 la Terapie Intensivă, 19.185 în izolare la domiciliu.

Dricurile aşteaptă în linie în faţa porţilor închise ale cimitirului Monumental din Bergamo: oraşul lombard şi regiunea din care face parte sunt cele mai afectate de pandemia de coronavirus din Italia, cu 4.300 de cazuri.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 367. 59 de cazuri noi. Este ziua cu cele mai multe cazuri confirmate

Cei 1500 de români proveniţi din zona roșie a Italiei sunt respinși. Primarul Decebal Făgădău nu este de acord cu plasar... Observator Update, 13 martie, ora 13:00: Bilanțul îmbolnăvirilor cu Covid-19 a ajuns la 367...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri