Antena Căutare

Atenție, imagini șocante! Cinci copii care se jucau într-un parc au fost spulberaţi de un şofer beat

Individul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct în locul lor de joacă. Victimele au vârste cuprinse între 11 şi 15 ani şi au fost transportate în stare gravă la spital. Pentru unul dintre copii a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD. Bărbatul este chiar acum audiat de poliţişti. Autoturismul pe care îl conducea nu avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

Un accident extrem de grav a avut loc în urmă cu doar câteva minute în Galaţi! Cinci copii care se jucau într-un parc au fost spulberaţi de un şofer beat. Individul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct în locul lor de joacă.

Victimele au vârste cuprinse între 11 şi 15 ani şi au fost transportate în stare gravă la spital. Pentru unul dintre copii a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD.

Bărbatul este chiar acum audiat de poliţişti. Autoturismul pe care îl conducea nu avea inspecţia tehnică periodică valabilă

Pericol în România! Şase bombardiere ruseşti, interceptate deasupra țării noastre: "Sunt tot mai "frecvente&qu... Pericolul uriaș care amenință România! Autoritățile, în ALERTĂ MAXIMĂ! Primele măsuri care s-au luat pentru a preveni bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x