Antena Căutare

Atenție, imagini șocante! Om al străzii, bătut până la leşin, de un tânăr rănit din dragoste. A vrut să-și terorizeze fosta iubită: "Taci! Te controlez eu. Scoate tot ce ai în buzunar!"

Scene de-o violenţă extremă au fost filmate la Buzău. Un tânăr a bătut un om al străzii până la leşin, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos.

Scene de-o violenţă extremă au fost filmate la Buzău. Un tânăr a bătut un om al străzii până la leşin, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos.

Familia tinerei spune că este terorizată, iar fata chiar a încercat să-şi pună capăt zilelor. Individul de 19 ani o urmăreşte pe stradă şi o ameninţă cu moartea.

Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Umilit, bătut şi abandonat în scara unui bloc, bărbatul - un om al străzii - a fost ales la întâmplare de tânărul de 19 ani. Fără apărare, s-a prăbuşit sub loviturile crunte ale agresorului. Scenele au fost filmate şi trimise apoi fostei iubite a bătăuşului, sub formă de ameninţare.

"Într-un moment în care eu am vrut să mă despart de el, a mers la cimitir şi şi-a făcut o poză acolo. L-am întebat ce este cu ea şi el a spus că îmi sapă groapa acolo", spune fosta iubită a băiatului.

Şantajul şi ieşirile violente ale tânărului ar fi început după ce iubita a decis să-l părăsească. Agresorul o urmărea pe stradă şi îi ameninţa prietenele şi familia. Terorizată, fata a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Turişti din Cipru, primiți în România cu o amendă! Încolțiți de controlorii RATB, au coborât din autobuz: "Regretăm... Staţiunea Eforie ar putea rămâne fără faleze. Pământul îmbibat cu apă o ia la vale: "E ceva strigător la cer. Cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x