Antena Căutare

ATENTIE la inselatoriile prin telefon! A patit-o si actorul Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel a fost la un pas de a ramane fara 15 mii de lei, dupa ce a fost sunat de un presupus avocat care i-a spus ca fiul lui ar fi facut un grav accident de circulatie.

Actorul a dorit sa faca publica experienta sa, pentru a pune in garda batranii si a-i determina sa fie mai vigilenti. Persoanele in varsta sunt cele mai vizate atunci cand vine vorba de inselatorii prin telefon, acestea fiind considerate de infractori mai credule.

Arsinel a povestit cum a primit un telefon care i-a inghetat sangele in vene. Un presupus avocat i-a spus ca fiul sau a provocat un accident grav de circulatie si i-a cerut 15.000 de lei. In acel moment, actorul ar fi dat oricat.

Mai ales ca totul parea foarte credibil. Individul care a sunat stia ca are un fiu, cati ani are acesta, ce masina conduce si ce numar de telefon are. Insa Arsinel nu a picat in plasa si l-a sunat pe fiul sau, care i-a infirmat intamplarea.

Tot mai multe persoane cad in astfel de capcane, iar Alexandru Arsinel si-a dorit sa traga un semnal de alarma in acest sens.

Vesti bune pentru medici de la Ministrul Sanatatii... Arad: Doua persoane ranite, in urma ciocnirii unor tramvaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x