Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Atenție MARE! Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc WAZE: „Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să...”

Poliția Română mai pune, din când în când, mesaje de interes public pe pagina de Facebook. În weekend a încercat o informare cu referire la Waze.

Cu peste 3.000 de like-uri și aproape 900 de comentarii, se poate spune că postarea de pe pagina Ministerului Afacerilor de Interne din 20 mai a fost un real succes. Ca să ai un context de ce a fost așa bine primită, Waze îți permite să pui pe hartă unde-s echipaje de poliție. Dar și Poliția spune că folosește aplicația, ceea ce a dus la un dialog, probabil imaginar, între un șofer și un polițist.

„Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate”, a spus MAI pe Facebook. „Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!”

Recomandari