Antena Căutare

Atenție maximă în această dimineață! A fost emis COD GALBEN de POLEI! Iată care sunt zonele afectate!

Vremea s-a răcit semnificativ în ultimele ore, iar în această dimineață, meteorologii au emis cod galben de polei, ce este valabilă între orele 7.00 – 10.00.

Vremea s-a răcit semnificativ în ultimele ore, iar în această dimineață, meteorologii au emis cod galben de polei, ce este valabilă între orele 7.00 – 10.00.

Astfel, în acest interval, în județețele Brașov, Sibiu și Covasna s-a format polei, astfel că șoferii trebuie să circule cu atenție maxima.

De asemenea, începând cu ora 14.00, se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, pe arii extinse în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10 -15 cm.

Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 - 60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită.

Pe arii restrânse în regiunile sudice şi centrale se menţin condiţiile de producere a poleiului.


La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!... Gata, nu mai e de glumă! Aici s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură! Pământul pur și simplu a înghețat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x