Antena Căutare

Atenție, medicii trag un semnal de alarmă! Fructele aduse de peste Ocean sunt adevărate bombe chimice

Cei care îşi fac poftele cu fructele apetisante şi lucioase care vin de la mii de kilometri distanţă nu ştiu că dau banii pe adevărate bombe chimice.

Cei care îşi fac poftele cu fructele apetisante şi lucioase care vin de la mii de kilometri distanţă nu ştiu că dau banii pe adevărate bombe chimice. Fructele de peste Ocean sunt tratate cu de două ori mai multe pesticide decât cele din Europa, pentru a face faţă transportului.

O spun specialiştii care ne sfătuiesc să fim cât mai atenţi. Pe rafturile magazinelor se găsesc pe tot parcursul anului mere, pere şi prune aduse din Africa de Sud.

Medicii recomandă să avem grijă înainte de a consuma fructele, mai ales cele care vin de la mii de kilometri distanţă. În magazine se găsesc mere, pere, prune, ananas şi grapefruit aduse din Africa de Sud, pepene galben din Costa Rica şi pepene roşu din Brazilia.

Salvarea Andreei, românca rănită grav în atacul de la Londra, a durat nouă minute! Imagini cu momentul în care tânăra e ... Fețele bisericești, împotriva cărţilor de identitate electronice. Credincioșii sunt debusolați: "Cipul este numărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x