Antena Căutare

Atenție, nativi din Scorpion! Sunteți puși pe ceartă și riscați să intrați în conflicte! Horoscopul zilei, cu Andreea Joița

Astăzi, nativii din fecioare vor lăsa mai mult de la ele în relațiile sociale pentru a se bucura de o zi liniștită, iar taurii vor avea parte de o zi relaxantă și nimic nu le va tulbura liniștea conjugală.

Astăzi, nativii din fecioare vor lăsa mai mult de la ele în relațiile sociale pentru a se bucura de o zi liniștită, iar taurii vor avea parte de o zi relaxantă și nimic nu le va tulbura liniștea conjugală.

Berbecii vor fi cu zâmbetul la purtător. Vor avea şi de ce, evenimentele de astăzi le vor da motive din plin.

Gemenii îşi vor dedică timpul familiei şi vor reuşi să fie în centrul atenţiei datorită surprizelor pe care le vor face.

Racii nu ştiu să spună nu. De aceea se vor vedea implicaţi în discuţii neplăcute care le vor pune într-o lumina nefavorabilă.

Leii au o relaţie plină de armonie cu persoană iubita. Toate sunt în grafic la acest capitol.

Fecioarele vor face pe plac tuturor, chiar dacă nu vor împărtăşi punctele de vedere ale celor din jur, vor lasă mult de la ele în relaţiile sociale.

Balanţele se gândesc să înceapă noi proiecte, astfel că astăzi îşi vor investi energia pentru a găsi soluţii de a le pune în practică.

Scorpionii sunt puşi pe ceartă, însă n-ar trebui să îi luaţi în seama, dacă vreţi să aveţi o zi liniştită.

Săgetătorii vor primi o veste plăcută în prima parte a zilei, ceea ce îi va face să fie zâmbitori şi binedispuşi toată ziua.

Capricornii nu se simt bine dacă nu-şi impun punctul de vedere. Măcar acum că e week-end, ar trebui să fie mai toleranţi în relaţiile socilae.

Vărsătorii se vor implică în activităţi dificile şi vor veni cu cele mai inspirate soluţii şi idei.

Peştii se vor alege cu multe laude astăzi din partea apropiaţilor. Aportul lor considerabil în proiectele sociale îi vor duce mai aproape de scopurile lor.

Ce a fost până acum! Filmul „Maratonului pentru Kassandra”.... Vești bune pentru cupluri: Luna decembrie aduce liniște și iubiri pasionale! Iată cum stăm cu dragostea în perioada urmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x