Căutare Live

Atenție, ȘOFERI! Anul nou a adus o VESTE REA pentru toți!

Anul 2015 a început cu o veste cât se poate de neplăcută pentru șoferi. Începând cu 1 ianuarie nu se vor mai aplica reduceri la polițele RCA.

Anul 2015 a început cu o veste cât se poate de neplăcută pentru șoferi. Începând cu 1 ianuarie nu se vor mai aplica reduceri la polițele RCA.

Astfel, prețurile pentru asigurările auto vor fi la fel, indiferent de locul de unde le vor achiziționa. Mai mult decât atât, tarifele se vor majora anul acesta cu până la 10%.

Șoferii care sunt cei mai dezavantajați sunt tinerii, care vor fi nevoiți să plătească și 5.000 de lei pe an dacă dețin un autoturism cu motor puternic.

Autoritatea de Supraveghere financiară a interzis brokerilor posibilitatea de a oferi reduceri suplimentare, așa cum s-a practicat anul trecut.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... ROMÂNIA a fost martora unui FENOMEN BIZAR! „Nu am mai văzut așa ceva până acum, cerul s-a SCHIMBAT brusc”!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri