Antena Căutare

Atenţie, părinţi! "Balena Albastră", jocul fatal al automutilării, îi transformă pe adolescenţi în ţinte perfecte: "Tata e un alcolist, de mic am dormit prin gară. Nu am ce să pierd"

Specialiştii din poliţie îi sfătuiesc pe adulţi să-şi asculte copiii. În lipsa comunicării de acasă se deschide uşa în online, pe care nu se ştie niciodată cine intră. Deja mai mulţi adolescenţi români au încercat jocul care a dus la mai multe sinucideri, iar reporterii Observator au reuşit să stea de vorbă cu ei.

Specialiştii din poliţie îi sfătuiesc pe adulţi să-şi asculte copiii. În lipsa comunicării de acasă se deschide uşa în online, pe care nu se ştie niciodată cine intră.

Deja mai mulţi adolescenţi români au încercat jocul care a dus la mai multe sinucideri, iar reporterii Observator au reuşit să stea de vorbă cu ei.

Dovada că în saloanele de cosmetică igiena este ignorată cu desăvârșire. Declarații halucinante ale unei cosmeticiene: &... O australiancă de 26 de ani a găsit o metodă dureroasă de a se răzbuna pe iubitul infidel. Și-a scos la vânzare "ge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x