Antena Căutare

Atenție, părinți! După "Balena Albastră", un alt joc periculos face ravagii: "Am fost îngrozită că fiul meu va fi violat, mort sau vândut”

După "Balena Albastra", un alt joc sinistru pune în pericol siguranța copiilor: “Provocarea de 48 de ore”. Copiii sunt îndemnați să fugă de acasă pentru două zile. Pentru fiecare strigăt de disperare al unui părinte, copilul este “recompensat”.

După "Balena Albastra", un alt joc sinistru pune în pericol siguranța copiilor: “Provocarea de 48 de ore”. Copiii sunt îndemnați să fugă de acasă pentru două zile. Pentru fiecare strigăt de disperare al unui părinte, copilul este “recompensat”.

Participanții nu au voie să-şi contacteze familia sau cunoscuţii, iar după două zile trebuie să reapară brusc.

“Această competiţie este bolnavă. Anxietatea pe care o produce familiei este de nedescris. Am fost îngrozită că fiul meu va fi violat, mort sau vândut”, a mărturisit mama unui băiat care s0a lăsat ademenit de acest joc bolnav.

Meteorologii au făcut anunțul! Vom avea o iarnă cruntă.Temperaturi de minus 30 de grade, ger și ninsori cum nu s-au mai ... Spectacol de drift, în parcarea unui complex comercial din Capitală: "Își tocesc roțile, își descarcă rezervorul p-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x