Antena Căutare

Atenție, părinți! Urmează Balurile Bobocilor, iar copiii noștri sunt în mare pericol! Ce se întâmplă în aceste zile!

Liceele din Capitală se pregătesc de Balul Bobocilor! Iar siguranţa ar trebui să primeze înaintea unei nopţi albe, asta însă nu îi interesează pe patronii cluburilor! Unul dintre localurile preferate de tineri nu are autorizaţie de securitate la incendiu, ns asta nu pare s fie o problemă, cu greu mai găseşti o dată liberă în calendar. Cu o cameră ascunsă, reporterii Observator au stat de vorbă cu cei care se ocupă de astfel de evenimente.

Patronii sunt acum în proces cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru că au rupt sigiliul. ISU a făcut plângere la parchet. Însă proprietarii au contestat suspendarea activităţii. Până la o decizie irevocabilă, ISU nu mai poate efectua alte controale.

Contactaţi, reprezentanţii clubului au oferit asigurări că acesta a trecut în administrarea unei alte firme care nu are niciun proces cu ISU. Despre autorizaţia pentru locul în care se desfăşoară evenimente pentru adolescenţi, n-au menţionat însă nimic.

Ipoteză ȘOC în cazul „Mașinii din Dunăre”. Totul se schimbă într-o singură zi!... Nu este o glumă. Celebrul Cazino din Constanţa, înghiţit de valurile mării!!! În 50 de ani, construcția ar putea fi o am...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x