Antena Căutare

Atenție, români! După eliberarea infractorilor din închisori, mai mulți oameni s-au trezit cu casele sparte: "Hoții au furat banii de parastas și de cruce nouă. Azi noi am fost ghinioniștii"

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că nu ştie dacă rata infracţionalităţii va creşte ca urmare a efectelor legii privind recursul compensatoriu, dar şi-a exprimat speranţa ca acest lucru să nu se întâmple. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că nu ştie dacă rata infracţionalităţii va creşte ca urmare a efectelor legii privind recursul compensatoriu, dar şi-a exprimat speranţa ca acest lucru să nu se întâmple.

Însă realitatea pare să-l contrazică, cel puțin din declarațiile unui tânăr, a cărui mamă s-a trezit cu casa răvășită de hoți:

"Cam așa s-a încheiat seara la secție iar polițiștii pufneau că e crunt ce urmează. Singura alinare este că mama a trecut cu bine peste șocul descoperirii casei răvășite de hoți. Are probleme cu inima, mai ales după moartea tatălui meu acum aproape un an. De altfel, hoții au furat banii de parastas și de cruce nouă, singurii bani puși deoparte din salariul ei.

Așa că în loc să-ți vezi de firmă că începe o săptămână nouă cu o grămadă de treburi de rezolvat, tu lunea în amiaza mare lași deoparte proiecte, mailuri, clienți, soţie, copii și te apuci: cumpără și schimbă butuc, du-te la poliție, stai după amprente etc. Nu ai timp de nervi și frustrare.

Înțeleg că, după primii 500, urmează alte câteva mii de infractori ce vor fi eliberați. Statistica oficială spune că 80% din ei vor recidiva din păcate. Deja au apărut ştiri cu recidivişti. Azi noi am fost ghinioniștii, voi aveți grijă și dați mai departe cui credeți că i-ar prinde bine un sfat de prudență", a scris Cristian Bucata pe Facebook.

25 octombrie, Ziua Armatei României. Care este semnificația acestei zile și cum este celebrată în țară... Informație oficială. România e în pragul unei EPIDEMII. Medicii atrag atenția asupra MARELUI PERICOL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x