Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Atenție români! O nouă criză economică va lovi România

O criză economică ne va lovi anul viitor! Este avertismentul antreprenorilor români. După ani de creştere economică, se aşteaptă ca puterea de cumpărare să scadă.

Aşezaţi la aceeaşi masă cu premierul României, oamenii de afaceri au vorbit despre paşi importanţi pe care statul român trebuie să-i facă.

„Criza mondială cred că va bate la uşa noastră anul viitor, în cea de a doua parte”, a spus Radu Timiș, preşedinte Cris-Tim. Este avertismentul unuia dintre cei mai mari producători de mezeluri din ţara noastră. O opinie împărtăşită şi de antreprenori din alte domenii. Oamenii de afaceri cer măsuri urgente din partea statului român.

Premierul dă asigurări că acestea vor funcţiona din luna martie a anului viitor, iar datele transmise de casele de marcat vor ajunge în timp real la ANAF. La fel s-a întâmplat şi cu sistemul de management integrat al deşeurilor. Acum cinci ani, au fost construite 35 de staţii de sortare, cu zeci de milioane de euro, dar care n-au fost folosite niciodată. Transportatorii de mărfuri au cerut investiţii şi în calea ferată.

Toate nemulţumirile antreprenorilor au fost fost prezentate în cea de-a patra ediţie a Forumului Capitalului Românesc, organizată de Intact Media Group. Oamenii de afaceri au transmis că, de anul viitor, după liberalizarea pieţei, ar putea creşte preţurile la energie şi gaze.

Recomandari