Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Atenție, români! Un bărbat a primit 50 de mii de lei amendă pentru un gard construit ilegal

50 de mii de lei amendă! Atât a primit un argeşean, pentru că a construit un gard. Nu este o glumă, este o realitate.

Gard

S-a întâmplat în Câmpulung. Bărbatul a fost amendat după ce a costruit gardul, dar a folosit alte materiale decât cele declarate în actele depuse pentru autorizaţia de construcţie. Acum, argeşeanul se gândeşte să-l dărâme, deşi această soluţie nu îl scapă de amendă.

În autorizația obţinută în 2018, Constantin Florea a scris - cu subiect şi predicat - că va face gardul din panouri bordurate. Adică din plasă metalică. Doar că, pe parcurs, s-a răzgândit.

Nu mi-am dat seama că se ajunge la tevatura asta. Nu mi-am dat seama. - mărturisește bărbatul

Aşa că după două luni şi mai bine de 8 mii de lei investiţi bărbatul a devenit proprietarul unui adevărat zid de apărare. La scurt timp, au apărut şi problemele. Un vecin l-a reclamat că i-a încălcat proprietatea, iar la uşă au apărut inspectorii de la primărie care l-au amendat cu 50 de mii de lei.

De plătit amenda în sinea mea nici nu se pune problema pentru că e aberant! - spune acesta revoltat

Omul recunoaşte greşeala, dar i se pare că sancţiunea primită este mult prea mare: 50 de mii de lei, mai ales că valoarea amenzilor a fost micşorată de la începutul acestui an.

Argeșeanul a fost sancționat în noiembrie și înștiințat ieri că trebuie să plătească. Amenda dată de inspectorii primăriei face ca acest gard să valoreze cât jumătate dintr-o garsoniera din Câmpul Lung Muscel.

Situația argeșeanului a ajuns la urechile tuturor localnicilor, iar în dulcele spirit românesc glumele nu au întârziat să apară.

Bărbatul nu a plătit amenda și așteaptă decizia instanței pentru a afla ce se va întâmpla cu gardul lui.