Antena Căutare

Atenție, șoferi! Aproape tot centrul Capitalei va fi închis mâine pentru mașini. Pe ce străzi nu se circulă în București în acest weekend

În acest weekend, în București vor fi câteva restricții rutiere, cu ocazia Maratonului Internațional București. 

Atenție, șoferi! Aproape tot centrul Capitalei va fi închis mâine pentru mașini. Pe ce străzi nu se circulă în București în acest weekend
| Foto: Facebook

În acest weekend, în București vor fi câteva restricții rutiere, cu ocazia Maratonului Internațional București, așa cum informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliția Română recomandă:

- să evitați, pe cât posibil, deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respectați semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în traficpentru devierea şi fluidizarea acestuia.

- să folosiți autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să optați pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou.

- să reduceți viteza atunci când treceți pe lângă grupurile de pietoni.

În data de 14 octombrie, nu se va circula pe bd. Unirii (ambele sensuri), între bd. Libertății și bd. I.C. Brătianu și bretelele adiacente Pieței Constituției, între orele 6,30 — 19,00; pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite, între orele 7,30 — 19,00; pe bd. Libertății (benzile 2 și 3), între bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, între orele 7,30-19,00, și între breteaua Parchetului General și Ministerul de Finanțe, începând cu orele 19,00 — până la orele 17,30 pe 15 octombrie.

Tot sâmbătă, traficul va fi restricționat pe bd. Libertății (ambele sensuri), între bd. Națiunile Unite și Splaiul Independenței, începând cu ora 18,00 și până a doua zi la ora 17,30, iar pe bd. Libertății, între bd. Națiunile Unite și breteaua Parchetului General (benzile 2 și 3), începând de pe 14 octombrie, ora 18,00, până pe 15 octombrie, ora 17,30.

Schimbări pentru cei care călătoresc cu metroul! Lista cu noile prețuri propuse de Metrorex... Dezvăluiri HALUCINANTE ale rudelor copilului găsit spânzurat într-un centru de plasament!! „NU S-A SINUCIS”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x