Antena Căutare

Atenție șoferi! Preţurile RCA pentru tineri vor exploda, în perioada următoare. Cât vei scoate din buzunar, dacă ai sub 30 de ani?

Preţurile RCA pentru tineri vor exploda în perioada următoare. Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat liber asigurătorilor la majorarea tarifelor pentru persoanele fizice.

Preţurile RCA pentru tineri vor exploda în perioada următoare. Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat liber asigurătorilor la majorarea tarifelor pentru persoanele fizice.

Dar în propuneri nu există plafoane pentru şoferii sub 30 de ani. În cazul lor, preţurile ar putea să crească cu cel puţin 30%, spun brokerii.

Documentul care prevede plafonarea tarifelor RCA, în special pentru transportatori, se află la Guvern. Însă nici tinerii, nici şoferii care au peste 40 de ani nu sunt menţionaţi în hârtiile depuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru îngheţarea tarifelor.

ASF a înaintat tarife maxime pentru poliţele RCA doar pentru anumite categorii: transportatori, persoane juridice şi persoane fizice între 31 şi 40 de ani. Cu bună ştiinţă, spun cei din domeniu. Societăţile de asigurare vor să îşi impună în continuare tarifele.

De exemplu,intra şoferii tineri vor putea ajunge să dea cel puţin 1.500 de lei pe an, pentru o poliţă. Practic, pierderile suportate de asigurători din cauza îngheţării preţurilor pentru transportatori, vor scumpi restul asigurărilor.

Documentul care îngheaţă preţurile poliţelor RCA pentru jumătate de an, cu posibilitate de prelungire pentru încă 3 luni, se află la Ministerul Finanţelor şi urmează a fi aprobat de Guvern.

La ce boli ești predispus, în funcție de ziua de naștere! Cum poţi să te vindeci fără să apelezi la medic... Ştirea care face înconjurul lumii. NASA, anunţ apocaliptic: Va fi BEZNĂ totală timp de două săptămâni în luna noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x