Antena Căutare

ATENȚIE, şoferi! Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă, la granița cu Bulgaria!

Vor fi aplicate restricţii de circulaţie sâmbătă, la graniţa cu Bulgaria, pentru autovehiculele de marfă la ieșirea din România!Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă, la granița cu Bulgaria!

Vor fi aplicate restricţii de circulaţie sâmbătă, la graniţa cu Bulgaria, pentru autovehiculele de marfă la ieșirea din România!

Între orele 10:00-13:00 în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse circulația va fi restricționată pentru autovehiculele marfare deoarece are loc un protest în orașul Ruse, din Bulgaria împotriva poluării.

"Mâine, 14.09.2019, în intervalul orar 10:00-13:00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieşire din România, ca urmare a unei acţiuni de protest de pe teritoriul Bulgariei, oraşul Ruse, privind poluarea aerului în oraşul Ruse. Acţiunea de protest se va desfăşura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de CNAIR., citat de mediafax.

Compania a anunțat că traficul va fi îngreunat pe această rută chiar și după încheierea protestului!

Accident grav în Craiova! Trei persoane, transportate de urgență la spital după ce un autobuz a fost lovit de o mașină ... O româncă a fost încătușată în Grecia după ce i-a fost controlat bagajul de mână! Ceea ce transporta a adus-o în mâinile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x