Antena Căutare

Atenție, șoferi! Unsprezece judeţe sub avertizare cod galben de ceaţă. Cum va fi vremea în acest weekend!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş, Iaşi, Vaslui, Botoşani, Suceava, Harghita, Vrancea, Bacău, Galaţi şi Neamţ, iar traficul rutier pe drumurile din aceste zone se desfăşoară îngreunat, vizibilitatea scăzând sub 200 de metri.

Avertizarea cod galben de ceaţă în judeţele Vrancea, zona joasă, Bacău, zona joasă, Galaţi şi Neamţ, zona joasă este valabilă până la ora 8.00, în timp ce în Caraş-Severin şi Timiş avertizarea este valabilă până la ora 9.00.

De asemenea, judeţele Iaşi, Vaslui, Botoşani, Suceava, zona joasă, şi Harghita se vor afla sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00.

În aceste zone, ceaţa determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din judeţele afectate de ceaţă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, să ţină aprinse ziua luminile de întâlnire ale autovehiculelor toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitate şi să folosească şi luminile de ceaţă.

Deşi temperaturile vor mai scadea usor uşor, vremea va rămâne caldă pentru această dată. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, cu precădere în jumătatea de nord a ţării.

Atenție, Tauri! Pregătiți-vă de schimbări importante pe plan amoros! Horoscopul zilei de joi, 9 martie!... Domnilor, țineți cont de TRADIȚII! De ce trebuie să ții seama pe 9 Martie, de „Ziua Bărbatului” şi Sfinţii 40 de Mucenic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x