Antena Căutare

ATENȚIE! Trenuri blocate pe cea mai mare arteră feroviară din România, din cauza unor copaci prăbuşiţi peste cablurile electrice

Cinci trenuri sunt oprite pe cea mai mare arteră feroviară din România, pentru a permite intervenţia angajaţilor CFR să repare firele de contact între Predeal şi Timişu de Sus, rupte de copaci căzuţi de pe versanţi.

Cinci trenuri sunt oprite pe cea mai mare arteră feroviară din România, pentru a permite intervenţia angajaţilor CFR să repare firele de contact între Predeal şi Timişu de Sus, rupte de copaci căzuţi de pe versanţi.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA, personalul feroviar intervine la această oră pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii la linia de contact pe intervalul de staţii Predeal - Timişu de Sus, zonă afectată în a doua parte a zilei de luni de prăbuşirea arborilor de pe versanţi, care au rupt firul de contact şi cablul purtător pe întreaga distanţă.

Trenurile de călători care asigură legătura pe relaţia Bucureşti - Braşov staţionează în gările Timişu de Sus şi Braşov în intervalul orar necesar finalizării lucrărilor de intervenţie în zona Predeal – Timişu de Sus, care s-au desfăşurat şi în cursul nopţii.

”Această măsură este necesară pentru a permite accesul a 3 drezine pantograf care acţionează pentru restabilirea continuităţii firului de contact, a cablului purtător şi efectuarea reglajelor la catenară pe întreaga distanţăafectată de căderile de copaci, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiţii normale, cu tracţiune electrică. La această oră, trenurile de călători IR 1644, R 3002, IR 1742, IR 1528 şi R 3004 staţionează în gările Timişu de sus şi Braşov, urmând a fi reînscrise în circulaţie după finalizarea intervenţiilor şi redeschiderea liniei în condiţii normale de trafic”, se arată în comunicat.

Sursa: Mediafax

Se fac angajări în Poliție! Posturi disponibile și CALENDAR concurs... Anunț important pentru profesori, după începerea școlii! Ministerul Educaţiei schimbă salarizarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x