Antena Căutare

Atentionare de PLOI si NINSORI, incepand de duminica dimineata. Vezi zonele vizate!

Administratia Nationala de Meterologie (ANM) a emis sambata o informare valabila in intervalul duminica, ora 6.00 - luni, ora 12.00.

Potrivit atentionarii emise de Administratia Nationala de Meterologie (ANM), valabila in intervalul duminica, ora 6.00 - luni, ora 12.00, in toate regiunile tarii se vor inregistra precipitatii, ninsorile fiind asteptate la munte, in vest, centru si nord.

In intervalul mentionat, aria precipitatiilor va cuprinde treptat, incepand din sud-vest, toate zonele tarii, se arata in informarea ANM, informeaza Antena 3.

Astfel, duminica, va ninge si se va depune strat proaspat de zapada, local de 10-15 centimetri, in Muntii Banatului si zona Carpatilor Meridionali, iar in noaptea de duminica spre luni si in prima parte a zilei de luni in zona Carpatilor Orientali. Ninsori, in general slabe, vor fi si in regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, potrivit meteorologilor.

In Dobrogea va ploua, in Muntenia si sudul Moldovei vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe arii restranse se vor cumula cantitati de apa de 15-20 de litri pe metru patrat.

sursa foto: 3bmeteo.com

Iasi: Dupa ce a furat o autoutilitara, a distrus alte 23 de masini parcate... UPDATE Tanara injunghiata intr-o gara din Brasov se afla in stare grava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x