Antena Căutare

Scenariu desprins din film. Un avion a aterizat de urgență după ce o pasageră a aflat că soțul ei o înșală

O femeie a accesat telefonul soțului său în timp ce aceștia zburau spre Bali și a aflat că are o amantă. Ce s-a întâmplaat apoi i-a determinat pe membrii echipajului să aterizeze de urgență.

O femeie a accesat telefonul soțului său în timp ce aceștia zburau spre Bali și a aflat că are o amantă. Ce s-a întâmplaat apoi i-a determinat pe membrii echipajului să aterizeze de urgență.

Potrivit ziarului Hindustan Times, femeia iraniană a reușit să deblocheze smartphone-ul partenerului său, apăsând cu degetul acestuia în timp ce bărbatul dormea.

Femeia a început să facă un scandal monstru și să îl lovească pe bărbat. Membrii echipajului nu au reușit să o calmeze pe femeie, așa că au aterizat de urgență pe un aeroport din India. Acolo, i-au dat jos pe cei doi împreună cu fetița lor care îi însoțea.

S-a descoperit apoi că femeia era în stare de ebrietate, iar autoritățile au așteptat să se calmeze situația înainte de a le permite celor 3 să urce într-un alt evion.

Sursă foto: news.sky.com

Apelul disperat al angajaților unui producător renumit de haine: "Am produs acest obiect vestimentar pe care îl vei... ULTIMA ORĂ! O cisternă cu sodă caustică lichidă s-a răsturnată pe DN 1. Zona a fost izolată şi se intervine cu mai multe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x