Antena Căutare

AU APĂRUT! Acestea sunt primele imagini cu jefuitorii băncii din Baia Mare

La mai bine de 24 de ore de la atacul armat de la banca din Baia Mare, făptaşii nu au fost încă prinşi. Potrivit unor surse, cei doi au fugit, pe un scuter, cu 100.000 de lei.

Anchetatorii au imagini de pe camerele de supraveghere din bancă, dar şi de afară, din zonă. Cele stradale i-au filmat pe făptaşi în timp ce plecau cu prada. Fotografii din interiorul băncii au fost făcute şi publice. În ele se văd cei doi indivizi, cu feţele acoperite de căştile de motor. Scuterul pe care cei doi l-au folosit ca să fugă, unul de culoare albastră, ar fi fost furat.

La fel şi plăcuţele de înmatriculare puse pe el. La ieşirile din oraş, încă de ieri, au fost făcute filtre de poliţie, dar hoţii nu au fost depistaţi. Acest caz pare tras la indigo cu unul din 2009, din Reşiţa. Şi atunci, doi bărbaţi au intrat îmbrăcaţi în costume de motociclişti, purtând măşti şi i-au amenintat pe angajaţi cu un pistol. Hoţii au fugit cu o sumă de bani, care era la vedere, fără ca cineva să fie rănit. Nici în ziua de azi, hoţii nu au fost prinşi!

Dezvăluire CUTREMURĂTOARE despre băiatul ȘOFERULUI de microbuz! Mărturisire ȘOCANTĂ în direct la tv!... Vremea 25 mai. Prognoza meteo anunță furtună cu fulgere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x