AU APĂRUT! Acestea sunt primele imagini cu jefuitorii băncii din Baia Mare

La mai bine de 24 de ore de la atacul armat de la banca din Baia Mare, făptaşii nu au fost încă prinşi. Potrivit unor surse, cei doi au fugit, pe un scuter, cu 100.000 de lei.

Anchetatorii au imagini de pe camerele de supraveghere din bancă, dar şi de afară, din zonă. Cele stradale i-au filmat pe făptaşi în timp ce plecau cu prada. Fotografii din interiorul băncii au fost făcute şi publice. În ele se văd cei doi indivizi, cu feţele acoperite de căştile de motor. Scuterul pe care cei doi l-au folosit ca să fugă, unul de culoare albastră, ar fi fost furat.

La fel şi plăcuţele de înmatriculare puse pe el. La ieşirile din oraş, încă de ieri, au fost făcute filtre de poliţie, dar hoţii nu au fost depistaţi. Acest caz pare tras la indigo cu unul din 2009, din Reşiţa. Şi atunci, doi bărbaţi au intrat îmbrăcaţi în costume de motociclişti, purtând măşti şi i-au amenintat pe angajaţi cu un pistol. Hoţii au fugit cu o sumă de bani, care era la vedere, fără ca cineva să fie rănit. Nici în ziua de azi, hoţii nu au fost prinşi!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri