Antena Căutare

Au apărut imaginile cu bătaia! Momentul în care Mirel Palada îl lovește pe Mihai Goțiu, în pauza publicitară

Capturi din înregistrarea în Mirel Palada îl agresează fizic pe Mihai Goțiu, senator din partea USR au fost date publicității de postul B1 TV.

Capturi din înregistrarea în Mirel Palada îl agresează fizic pe Mihai Goțiu, senator din partea USR au fost date publicității de postul B1 TV.

Potrivit paginademedia.ro, omaginile au fost surprinse miercuri seara, de camerele de supraveghere din studioul postului. Incidentul a avut loc pe timpul pauzei publicitare a emisiunii moderată de Nadia Ciurlin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mirel Palada s-a repezit la Mihai Goțiu și l-a lovit cu pumnul peste față.

Ieri, B1 TV a difuzat imaginile surprinse de camera care o filma pe moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, vizibil șocată de scena violentă la care a fost martor.

"E SEMN RĂU"! Stejarul plantat de Arsenie Boca în curtea liceului său a putrezit în timp record. Să fie acesta... Detalii ULUITOARE despre scandalul Palada-Goțiu. Iată ce S-A ÎNTÂMPLAT CU ADEVĂRAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x