Antena Căutare

Au apărut primele informaţii despre MAŞINA ŞOFERULUI care a lovit cinci autoturisme şi a fugit: ”Suntem în plină activitate de desfăurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului”

Un accident spectaculos a avut loc vineri, dupa ce un sofer nu a oprit la semnalele politistilor din Brigada Rutiera si a intrat  cu masina cinci autoturisme. Un pasager care se afla în masina a fost retinut de catre echipajele de politie. Doua persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital.

Au apărut primele informaţii despre MAŞINA ŞOFERULUI care a lovit cinci autoturisme şi a fugit: ”Suntem în plină activitate de desfăurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului”
accident bucuresti

Un accident spectaculos a avut loc vineri, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Brigada Rutieră şi a intrat cu maşina cinci autoturisme. Un pasager care se afla în maşină a fost reţinut de către echipajele de poliţie. Două persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital.

“Şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru Serbanescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria, iar urmărirea a durat aproximativ cinci minute”, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă. Aceasta a precizat că şoferul nu a fost deocamdaă identificat, fiind făcute cercetăril pentru prinderea sa.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Bulgaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

”Suntem în plină activitate de desfăşurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului” a mai precizat Drugă.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandrul Şerbănescu.

Stare de ALERTĂ din cauza EPIDEMIEI de pestă porcină! Autorităţile au decis ÎNCHIDEREA pe termen NELIMITAT a târgurilor ... FOTO: PLOILE torenţiale au făcut prăpăd la MARE! Staţiunea Mamaia, cea mai afectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x