Antena Căutare

Au apărut primele prețuri pentru brazii de Crăciun. Câți bani vom scoate din buzunare, anul acesta: "Merităm şi noi măcar atât"

În ultimii ani, se dovedeşte tot mai mult că niciodată nu e prea devreme pentru bradul de Crăciun. Deşi e începutul lunii noiembrie, s-a dat, timid, startul vânzărilor.

În ultimii ani, se dovedeşte tot mai mult că niciodată nu e prea devreme pentru bradul de Crăciun. Deşi e începutul lunii noiembrie, s-a dat, timid, startul vânzărilor.

Interesaţi sunt patronii care vor să-şi amenajeze birourile sau cei care vor să-şi planteze pomii în curte. În pepiniere, primii care se vând sunt brazii cu rădăcină. Iar pe Internet, la mare căutare sunt cei din import. Se conturează astfel şi primele preţuri pentru acest sezon.

Brazii cu rădăcină sunt cei mai căutaţi în această perioadă. Clienţii pepinierelor îi vor cu un cub din pământul în care au crescut. Se prind mai uşor şi rezistă până la sărbătorile de iarnă.

Cei tăiaţi vor apărea la începutul lunii decembrie. Institutul pentru cercetare în silvicultură a crescut din seminţe şi specii mai. exotice: molidul argintiu sau bradul concolor.

Preţul brazilor din pepinieră începe de la 100 de lei pentru cei între 1,5 şi 2,5 metri. Cei argintii pot ajunge şi la 400 de lei pentru aceleaşi dimensiuni. Molizii pornesc de la 35 de lei.

Ambulanţele-fantomă există! Autoritățile sunt neputinciose. Sunt mii în toată țara. Poliția avertizează! Dacă vezi ambul... Veste BOMBĂ! Se desființează PAUZELE din școli? Motivul e șocant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x