Antena Căutare

S-au apucat să asfalteze o stradă din ... greșeală, în Craiova. Cetățenii sunt revoltați

A fost agitaţie mare pe o stradă din Craiova! Sub ochii localnicilor, un utilaj cu picamer spărgea de zor asfaltul parcării dintre blocuri.

A fost agitaţie mare pe o stradă din Craiova! Sub ochii localnicilor, un utilaj cu picamer spărgea de zor asfaltul parcării dintre blocuri.

Revoltaţi oamenii au încercat să afle cine îşi bate joc de domeniul public, mai ales că strada abia fusese asfaltată. Doar că terenul a devenit între timp privat.

Locatarii s-au trezit cu picamerul la fereastră. Au încercat să afle ce se întâmplă. Au înţeles doar că terenul pe care îl ştiau public, ar fi de fapt privat. Cineva l-ar fi revendicat în instanţă şi l-ar fi câştigat.

La un moment dat, un topograf şi-a făcut apariţia în zonă. Oamenii i-au ameninţat pe reprezentanţii firmei că se vor aşeza în faţa utilajului dacă mai continuă lucrările.

Pentru că nimeni nu a venit la faţa locului să le dea o explicaţie, locatarii au plecat la primărie. Acum, viceprimarul încearcă să rezolve problema fără ca oamenii să fie afectaţi.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Ce tragedie! Un român s-a spânzurat în mijlocul străzii, în Italia: "Am văzut cadavrul pe pământ. O scenă şocantă&q... Zeci de mii de locuri de muncă disponibile! Unde se fac acum angajări masive!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x