Antena Căutare

Au făcut o operație de cezariană unei femei care nu era însărcinată! „Au procedat corect. Nu aș fi recomndat altă soluție”

Au făcut o operație de cezariană unei femei care nu era însărcinată! Pacienta ajunsese de urgență la spital în urma unui accident rutier înfiorător. Știind că femeia va muri, medicii au decis să o opereze, pentru a-i salva bebelușul. După ce au făcut prima tăietură, și-au dat seama ce greșeală făcuseră.

Au făcut o operație de cezariană unei femei care nu era însărcinată! „Au procedat corect. Nu aș fi recomndat altă soluție” Galerie
| pexels.com

Au făcut o operație de cezariană unei femei care nu era însărcinată! Pacienta ajunsese de urgență la spital în urma unui accident rutier înfiorător. Știind că femeia va muri, medicii au decis să o opereze, pentru a-i salva bebelușul. După ce au făcut prima tăietură, și-au dat seama ce greșeală făcuseră.

O femeie care nu era însărcinată a suferit o operație de cezariană. Adele Barbour a murit în urma unui stop cardio-respirator pe 17 ianuarie 2018, în spitalul din Lincolnshire. Pacienta fusese transportată la unitatea medicală în urma unui accident rutier grav.

Operația de cezariană a fost efectuată de echipajul de pe ambulanță, după ce au văzut că femeia avea un abdomen mărit și au crezut că era însărcinată în opt luni.

În ciuda faptului că femeia a fost conștientă în primele minute în care au apărut ambulanțele, nu fusese întrebată dacă era însărcinată.

Au făcut o operație de cezariană unei femei care nu era însărcinată! „Au procedat corect. Nu aș fi recomndat altă soluție”

Medicul de familie al femeii a pus la dispoziția autorităților istoricul ei medical. Adele Barbour suferise o intervenție chirurgicală în 1975 pentru a-i corecta o problemă din naștere, spina bifida. Abdomenul mărit era o consecință a afecțiunii.

Nicola Ware, martor la accident și prima persoană care a avut contact cu pacienta, a povestit ce s-a întâmplat în primele minute după cumplitul accident rutier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile și spitalul din Lincolnshire la care a fost transportată pacienta au demarat o anchetă pentru a stabili dacă echipajul de pe ambulanța care s-a prezentat la caz a acționat corect.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au declarat: „În urma dovezilor de la fața locului, echipajul de prim-ajutor a făcut tot ce se putea. Au procedat corect. Nu aș fi recomandat altă abordare a cazului.”

Vești excelente! Cu cât vor crește salariile polițiștilor în perioada următoare... Ce trebuie să faci ca să-l întâlnești pe Papa Francisc în România. Înscrieri online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x