Antena Căutare

Au fost anunțate rezultatele la Olimpiada Internaţională de Matematică din Cluj! Ce rezultat a obținut fiul președintelui Siriei și pe ce loc s-au clasat românii

Rezultatele la Olimpiada Internaţională de Matematică din Cluj au fost publicate, vineri. Fiul preşedintelui sirian Bashar al Assad a obţinut cel mai slab punctaj dintre toate participările lui la astfel de competiţii, iar participanții României au obținut locul 33 în clasamentul general. 

Rezultatele la Olimpiada Internaţională de Matematică din Cluj au fost publicate, vineri. Fiul preşedintelui sirian Bashar al Assad a obţinut cel mai slab punctaj dintre toate participările lui la astfel de competiţii, iar participanții României au obținut locul 33 în clasamentul general.

Hafez al Assad a reușit să obțină doar 3 puncte la Olimpiada Internațională de Matematică, clasându-se pe ultimul loc în echipa Siriei. El a reușit să găsescă rezolvare doar pentru două probleme din cele șase de pe foaia de examen.

Însă, doi alți elevi din echipa Siriei au obținut medalii de bronz pentru țara lor.

În clasamentul general, fiul președintelui sirian s-a sitat pe locul 486 din 615, înregistrând un rezultat mai slab decât cel pe care l-a avut anul trecut la Olimpiada de Matematică de la Rio, când a reușit să obțină puncte.

Echipa României s-a situat pe locul 33 în clasamentul țărilor participante, dar a reușit să obțină o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

Primele trei clasate au fost SUA, Rusia și China. Olimpicii au fost premiați astăzi, în cadrul ceremoniei de închidere.

„Și ce dacă sunt inundații?” Câțiva turiști au transformat dezastrul în prilej pentru… distracție... Ziua Națională a Franței 2018. Recepție la Ambasada din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x