Video. Minori obligați de autorități să își strângă cojile de semințe după ce le-au aruncat în mijlocul străzii!

Așa da! Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin de acțiune pentru polițiștii din Calafat, județul Dolj, care au dat un exemplu despre cum trebuie pedepsite persoanele cu un comportament inadecvat pe străzi.

Video. Lecție de rușine la Calafat! Niște spărgători de semințe care scuipau coji de semințe pe jos au fost obligați de polițiștii locali să își măture mizeriile lăsate în urma lor în văzul tuturor ! Cum au reacționat

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin de acțiune pentru polițiștii din Calafat, județul Dolj, care au dat un exemplu despre cum trebuie pedepsite persoanele cu un comportament inadecvat pe străzi.

În timpul patrulării lor, poliţiştii locali au surprins mai mulţi minori în timp ce aruncau coji de seminţe pe stradă şi i-au pus să facă curat. Astfel, sub atenta supraveghere a poliţiştilor, spărgătorii de seminţe au măturat cojile scuipate, alternativa fiind o amendă usturătoare.

"Astăzi 17.02, în jurul orei 13.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu (cartier Mogador), au fost surprinşi câțiva minori aruncând coji de semințe pe trotuarul de lângă băncile unde se aflau.
Ca măsură au fost puşi său strângă gunoiul.

Cetățenii ce vor săvârşi astfel de fapte (aruncat coji de semințe/hârtii/gunoaie) pe domeniul public, vor plăti amenzi de la 300 la 700 lei conform HCL 253/2011", este mesajul transmis de Poliţia Calafat, care a postat şi imagini din timpul operaţiunii.

Sursă:observator.tv

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri