Antena Căutare

Video. Minori obligați de autorități să își strângă cojile de semințe după ce le-au aruncat în mijlocul străzii!

Așa da! Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin de acțiune pentru polițiștii din Calafat, județul Dolj, care au dat un exemplu despre cum trebuie pedepsite persoanele cu un comportament inadecvat pe străzi.

Video. Lecție de rușine la Calafat! Niște spărgători de semințe care scuipau coji de semințe pe jos au fost obligați de polițiștii locali să își măture mizeriile lăsate în urma lor în văzul tuturor ! Cum au reacționat

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul plin de acțiune pentru polițiștii din Calafat, județul Dolj, care au dat un exemplu despre cum trebuie pedepsite persoanele cu un comportament inadecvat pe străzi.

În timpul patrulării lor, poliţiştii locali au surprins mai mulţi minori în timp ce aruncau coji de seminţe pe stradă şi i-au pus să facă curat. Astfel, sub atenta supraveghere a poliţiştilor, spărgătorii de seminţe au măturat cojile scuipate, alternativa fiind o amendă usturătoare.

"Astăzi 17.02, în jurul orei 13.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu (cartier Mogador), au fost surprinşi câțiva minori aruncând coji de semințe pe trotuarul de lângă băncile unde se aflau.
Ca măsură au fost puşi său strângă gunoiul.

Cetățenii ce vor săvârşi astfel de fapte (aruncat coji de semințe/hârtii/gunoaie) pe domeniul public, vor plăti amenzi de la 300 la 700 lei conform HCL 253/2011", este mesajul transmis de Poliţia Calafat, care a postat şi imagini din timpul operaţiunii.

Sursă:observator.tv

Denisa confecționează și vinde mărțișoare "ca să se facă bine"! Suferă de o boală gravă a intestinelor: "... Un nou caz a explodat în sistemul de sănătate. Medici trimiși să opereze în frizerii din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x