Căutare Live

Au început petrecerile de Ziua Națională. La Constanţa, ritmurile populare au adunat pe ringul de dans toate etniile din Dobrogea

Românii nu pierd vremea şi au dat deja startul distracţiei. Sute de oameni au petrecut aseară, în mai multe oraşe, cu dansuri populare şi mâncare din belşug. Şi anul acesta, la Constanţa, petrecerea a adunat toate etniile din Dobrogea. Fiecare s-a lăudat cu costumele tradiţionale, dar au jucat. hore româneşti. În alt colţ al ţării, au răsunat cântece patriotice.

La Constanţa, ritmurile populare au adunat pe ringul de dans toate etniile. Români, bulgari, turci, tătari, greci, ruşi sau lipoveni, cu toţii s-au prins în horă ca să petreacă. româneşte.

Din când în când, s-au aşezat şi la mese, să se înfrupte din platourile pline cu bunătăţi. Deşi pomana porcului, tochitura cu mamaliguţă şi cârnaţii prăjiţi au fost din belşug, fasolea cu ciolan a fost cea mai căutată. Că doar se aşa mănâncă de 1 Decembrie.

Şi reşiţenii au chefuit la balul organizat de Ziua Naţională, pentru al cincilea an consecutiv. Îmbrăcaţi în ii de toate culorile, au dansat până la epuizare.

La Botoşani, în schimb, oamenii au trăit emoţiile marşurilor de altădată. Au cântat la unison cu ansamblul venit din Republica Moldova şi au aplaudat fiecare baladă populară.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ea este Ecaterina, tânără care a învățat să vadă fără ochi. S-a luptat să nu ajungă un „asistat social” și a intrat cu 9...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri