Antena Căutare

Au lovit autospeciala Poliției și au sărit să îi bată pe oamenii legii. Bărbații nu voiau sub nicio formă să se afle ce aveau în mașină

Un bărbat din Timiş a fost reţinut seara trecută, după ce poliţiştii de la frontieră l-au luat în vizor. Individul, nervos pentru că a fost capturat, a lovit un poliţist, după ce, cu ajutorul unui complice, a spart baricada formată de oamenii legii.

Agenţii monitorizau o grupare despre care aveau informaţii că se ocupă cu traficul de ţigări. Însă şi cei vizaţi aveau un plan bine pus la punct. Nu unul reuşit, pentru că poliţiştii le-au ghicit rapid strategia.

O maşină burduşită cu ţigări avea drept antemergător un alt autoturism menit să îi scape urma. Cum?! Au lovit autospeciala poliţiştilor de frontieră, dar nici aşa nu au scăpat basma curată. Suspectul principal a fost prins şi încătuşat după ce a devenit şi agresiv cu agenţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O spune femeia care îşi împrumutase autoturismul cu bună credinţă unei cunoştinţe. Autoturism care avea să devină ţinta poliţiştilor de frontieră. Oamenii legii aveau informaţii despre o grupare care se ocupă cu trafic de ţigări pe ruta Jimbolia – Lenauheim. Femeia, nici habar de aşa ceva.

O cursă nebună

Era ora 19 când la numai 15 kilometri de graniţa cu Serbia, poliţiştiilor li s-a părut suspectă maşina. Au încercat să o oprească, însă şoferul, în loc sa tragă pe dreapta, a călcat pedala de acceleraţie. Aşa a început cursa nebună.

De filtrul poliţiştilor ştiau şi cei vizaţi, iar ca să se acopere, şoferul avea antemergător, un alt autoturism, care a lovit autospeciala agenţilor. Planul nu le-a ieşit însă.

La câţiva kilometri suspectul principal a fost blocat în trafic. Autoturismul urmărit era burduşit cu ţigări.

În disperarea de a scăpa şi după ce a fost prins, individul a sărit la bătaie la unul dintre poliţişti. A fost în cele din urmă încătuşat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat acum de Parchet şi se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în reţeaua de contrabandă.

Activiştii de mediu organizează un marş împotriva poluării, în Capitală... Răsturnare de situație în cazul copilului mort la Pitești, în urma unei anestezii. Ce s-a întâmplat în cabinetul stomato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x