Antena Căutare

Au MURIT în timp ce făceau live pe Facebook! Doi tineri și-au pierdut viața într-un CUMPLIT accident!

Dramă cumplită! Inconștiența a făcut noi victime. De această dată, în județul Vrancea, unde doi adolescenți și-au pierdut viețile în urma unui accident teribil. Șoferul transmitea live pe Facebook, în momentul în care autoturismul a lovit un podeț. 

Dramă cumplită! Inconștiența a făcut noi victime. De această dată, în județul Vrancea, unde doi adolescenți și-au pierdut viețile în urma unui accident teribil. Șoferul transmitea live pe Facebook, în momentul în care autoturismul a lovit un podeț.

Doi tineri de doar 16 şi 19 ani au murit astăzi în timp ce șoferul făcea live pe Facebook!

În total, treisprezece români şi-au pierdut viaţa din cauza live-urilor pe Facebook. Şi asta în mai puţin de trei luni.

După primul accident, în care nouă oameni au murit pe o şosea din Ungaria, Observator, în Parteneriat cu Poliţia Română, a iniţiat petiţia „Stop live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”.

Într-o singură lună, am strâns peste 32 de mii de semnături.

Apoi, cu sprijinul Comisiei Transporturilor din Parlamentul European, petiţia a fost trimisă către fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Sonia Simionov este iniţiatorul acestui demers, care se bucură deja multă apreciere din partea publicului.

TRAGEDIE! Explozia de la sonda din Harghida a furat o viață! Medicii nu au putut face nimic... Veste CUMPLITĂ pentru românii care pleacă la mare! Ce se întâmplă pe Autostrada Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x