Căutare Live

Au plecat duminică din Timișoara spre Mangalia, dar vor ajunge marți! Două trenuri, întârzieri uriașe! Călătorii sunt disperați! „Au dat un bidon de apă la 40 de elevi”

Două trenuri care au plecat duminică din Timişoara spre Mangalia vor ajunge abia marți la destinație, cu întârzieri uriașe. Un călător a spus că a fost oferită apă, însă insuficientă. 

Două trenuri care au plecat duminică din Timişoara spre Mangalia vor ajunge abia marți la destinație, cu întârzieri uriașe. Un călător a spus că a fost oferită apă, însă insuficientă.

Cele două garnituri au pornit la 17.30, respectiv 19.30 din Timişoara, dar s-au oprit la Drobeta Turnu-Severin. Trenurile au fost întoarse apoi, împreună, la Lugoj, de unde să îşi continue drumul pe altă rută.

Călătorii au rămas însă în vagoane şi abia în această dimineaţă, la ora 08.00, au plecat spre Mangalia. Urmează un drum de peste 10 ore, astfel că oamenii vor ajunge la destinaţie la mai bine de 24 de ore de când au urcat în tren!

„S-a dat apă, care cum a putut să ia. Nu au dat nimănui. Câte un bax de apă la un vagon. În vagonul alăturat sunt 40 de elevi. Un vagon! A dat un bidon de apă la 40 de elevi. Am încercat să sun la SMURD la Făget, să aducă cineva de mâncare. Între timp am plecat de acolo şi nu au reuşit să vină. Oamenii sunt foarte agitaţi. Nimeni nu spune nimic. Dau din umeri, nu sunt nici ei informaţi. La Făget ne-am oprit iar, a plecat locomotiva, nu avea apă. Au umplut locomotiva cu bidoane de doi litri de apă. Ne-a spus conductorul”, a spus Iosif Szabo, un călător, pentu digi24.ro.

Între timp, trenul în care sunt și cei 40 de elevi a ajuns la Simeria, de unde aceștia au mai primit apă, dar și cornuri.

Ca urmare a opririi circulației în județul Mehedinţi, CFR Infrastructură a dispus plecarea trenurilor de călători. Trenul fost rerutat pe o rută ocolitoare, necesită întoarcerea pe o secțiune mare de traseu, urmându-și apoi traseul spre litoral. CFR Călători a dispus regionalelor să ofere asistenţă călătorilor din tren în stațiile Simeria, Craiova şi Bucuresti. Chiar şi Constanța, dacă va mai fi cazul, în momentul sosirii la destinația finală.”, a declarat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt.

Legea antifumat se modifică! Noi interdicții pentru fumătorii din România! Când ar putea intra în vigoare... Autostrăzile din România au fost prădate de hoți! S-a furat ca-n codru! Cum sunt puși șoferii în pericol...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri