Antena Căutare

Au sfarait gratarele la munte in weekend! In urmatoarele zile, vine iarna

Au sfarait gratarele la munte in acest weekend. Romanii au profitat de vremea frumoasa si au luat cu asalt locurile special amenajate. Este ultima lor sansa, in acest an. De saptamana viitoare, iarna isi intra in drepturi

Ultimul sfarsit de saptamana inainte de intrarea in Postul Craciunului i-a gasit pe brasoveni la gratare. Sute de oameni au prins cu greu un loc in zonele special amenajate. Berea, palinca si carnea au umplut mesele.

Nici nu conteaza ca e sfarsit de toamna. Nici cat de mare e familia sau grupul de prieteni. Aerul curat si vremea frumosa i-a scos pe brasoveni la iarba verde.

Si la Sinaia au sfarait gratarele. Desi termometrele nu aratau mai mult 10, 11 grade, oamenii si-au luat gecile groase si au iesit sa se bucure de weekend.

Si pentru ca se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari, doamnele au profitat de ocazie si au savurat un pahar de bere.

Pe 15 noiembrie incepe postul Craciunului, iar gratarele vor fi date uitarii. In plus meteorologii anunta ca in urmatoarele zile, va veni iarna cu adevarat.

Botosani: Zeci de caini au fost impuscati fara mila de trei vanatori... Practicantii sporturilor de iarna au inceput sa se pregateasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x