Antena Căutare

Au venit rezultatele fetiței a cărei mamă, diagnosticată cu coronavirus, a trimis-o la școală. Este cea mică infectată cu COVID-19?

O copilă a cărei mama a fost diagnosticată cu coronavirus ar fi putut infecta zeci de copii, la Şcoala Gimnazială 56 din București. Cu toate că știa despre pericolul COVID-19, femeia și-a trimis fiica în continuare la ore.

Au venit rezultatele fetiței a cărei mamă, diagnosticată cu coronavirus, a trimis-o la școală. Este cea mică infectată cu COVID-19?
Au venit rezultatele fetiței a cărei mamă, diagnosticată cu coronavirus, a trimis-o la școală | Profimedia

Fetiţa de la Şcoala Gimnazială 56 din Capitală care a fost marţi la şcoală şi în aceeaşi zi mama ei a fost diagnosticată cu coronavirus nu este infectată cu acest virus, au anunţat, joi dimineaţa, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Conform sursei citate, rezultatul testelor făcute în cazul fetiţei a ieşit negativ la coronavirus.

Fetiţa a fost la şcoală luni şi marţi, iar marţi dupa-amiază mama ei a fost diagnosticată cu această boală. În prezent, ea se află în autoziolare, alături de bunicii ei.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 49 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Un document publicat de Libertatea a dezvăluit faptul că fiica unei femei infectate cu coronavirus, a fost la școală până marți, iar femeia n-a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

O tânără de 26 de ani a mințit medicii din două spitale! Tânăra, confirmată cu coronavirus, ar fi putut infecta zeci de persoane

55 de copii, posibil infectați cu coronavirus

Femeia este una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie.

Școala anunță prin acest document că 22 de copii au intrat în contact direct cu fiica ei, care a fost la cursuri inclusiv ieri, 10 martie. Mai grav este faptul că, în aceeași sală, pe cealaltă tură, învață alți 33 de elevi, iar micuța a frecventat și un after-school aflat pe aceeași stradă.

„Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

Aici este harta răspândirii virusului COVID-19 în timp real. România se află pe locul 43 în lume la numărul de cazuri co... FSLI: Ministerul Educaţiei şi Cercetării trebuie să oblige inspectoratele şi directorii să nu mai cheme angajaţii din în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x