Antena Căutare

Au vrut să strângă bani pentru logodnă, așa că au cumpărat insulină ieftină. La scurt timp bărbatul a fost găsit decedat

Un tânăr care suferea de diabet a murit după ce a fost nevoit să cumpere medicamente mai ieftine din cauza problemelor financiare. Insulina pe care o cumpăra de la Walmart costă doar 25 de dolari.

Un tânăr care suferea de diabet a murit după ce a fost nevoit să cumpere medicamente mai ieftine din cauza problemelor financiare. Insulina pe care o cumpăra de la Walmart costă doar 25 de dolari și era de calitate inferioară.

Josh Wilkerson din Virginia a fost găsit în comă diabetică în camera unde dormea. Medicii au declarat că nivelul de zahăr din sânge ar fi fost de 17 ori mai mare decât un nivel sănătos, acesta a suferi mai multe atacuri până în momentul decesului.

Josh se afla într-o stare vegetativă și a fost ținut într-un ventilator din spital timp de cinci zile.

Tânărul avea doar 27 de ani și asigurarea de sănătate a tătălui său vitreg nu îl mai includea, din acest motiv a fost nevoit să facă sacrificii. Majoritatea tinerilor din America nu își permit costurile drastice ale medicamentelor pentru diabet, prețul acestora triplându-se din anul 2002.

Acesta muncea ca supraveghetor la un centru pentru câini, iar asigurarea medicală era foarte limitată. Acesta câștiga doar 16,50 de dolari pe oră, iar costul lunar al insulinei ajungea la aproximativ 1.200 de dolari.

Josh a fost găsit de către logodnica sa, Rose, după ce mai bine de 12 ore acesta nu a putut fi contactat. Cuplu spera ca cu banii strânși prin utilizarea insulinei mai ieftine să poată organiza ceremonia de logodnă.

Au vrut să strângă bani pentru logodnă, așa că au cumpărat insulină ieftină. La scurt timp bărbatul a fost găsit decedat

În decembrie 2018, atât Josh cât și logodnica sa, care suferea de diabet de tip 1, au decis să cumpere insulină cu 25 de dolari, numită ReliOn.

ReliOn este cunoscută sub denumirea de „insulină umană”, un model care precedă insulina „analogică”, modificată genetic. Insulina umană poate regla glicemia în patru ore, în timp ce insulina analogică în 20 de minute. ReliOn este vândută de Walmart, în parteneriat cu compania farmaceutică Novo Nordisk.

Zile libere legale 2019. Vești bune pentru angajați: minivacanță de Sfânta Maria 2019... Cum se sună în alte țări la numărul de urgență și cum reacționeaza polițiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x