Antena Căutare

Aur si argint, pentru elevii romani la Olimpiada de Stiinte de la Goteborg

Doua echipe de elevi romani au obtinut medalii de aur si argint la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene, competitie care a reunit, intre 11 si 16 aprilie, la Goteborg (Suedia), elevi din 20 de tari, Romania participand pentru prima data.



Echipa medaliata cu aur a fost formata din Tudor Giurgica-Tiron - Colegiul National Iasi, Ana Maria Istrate - Colegiul National Emil Racovita din Iasi si Silvia Scoarta - Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti.

Echipa medaliata cu argint i-a avut in componenta pe Mihai Racoreanu - Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati, Diana Ivanoiu - Colegiul National Zinca Golescu Pitesti, George Silvian Baldac - Liceul Teoretic Neagoe Basarab din Oltenita.

"Rezultatele obtinute de elevii romani demonstreaza inca o data faptul ca Romania prezinta un potential de resurse umane de exceptie, care de fiecare data reuseste sa obtina premii importante la toate competitiile internationale la care participa", sustine Ministerul Educatiei.

Brasov: Grupare acuzata de falsificare de carduri, santaj si talharie, destructurata... De la 1 mai scade acciza la motorina pentru agricultura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x