Antena Căutare

Aurelian Soric nu infirma ca l-ar fi santajat pe seful Politiei Romane

Mai multe surse din IPJ Neamt sustin ca Aurelian Soric si-ar fi pastrat functia prin santaj. Mai exact, l-ar fi inregistrat pe seful Politiei Romane, Petre Toba, si s-ar fi folosit de aceasta inregistrare ori de cate ori ar fi avut nevoie. Doar ca Soric nu-si mai aminteste nimic. Intre timp, isi exerseaza engleza la televizor si spune ca nu are de ce sa fie demis.



"Nu cred. De la acea perioada a trecut un an. Nu-mi amintesc exact. Nu cred", a spus Soric.

Fostul ministru de Interne, Dan Nica este de parere ca seful IPJ Neamt ar fi trebuit sa evite, din momentul numirii sale in fucnctie, orice contact cu persoanele suspecte.

"N-ai voie sa te plimbi pe strada cu oricine. N-ai voie sa fii in relatii cu oricine. (...) Nu este permis acest lucru", a declarat Dan Nica.

Intre timp, Soric se lauda ca a fost felicitat de ministrul de Interne si ca presa si conducerea Politiei Romane ii vor demisia pe nedrept.

"Este o tampenie sa schimbi seful Politiei atunci cand au fost rezultate pozitive. Am prins infractorul", sustine seful IPJ Neamt.

Vezi ce crede Mircea Badea despre refuzul lui Soric de a demisiona!



Presupusa legatura cu lumea interlopa l-a adus pe Aurelian Soric in centrul unui urias scandal. Ce spune Soric?

"It was a misunderstanding, if you can read me. Deci domnul Fatuloiu are un proiect de reorganizare a politiei Romane, pe care sper sa si-l duca la bun sfarsit. Ii urez sa-l duca la bun sfarsit. Nu are nicio legatura schimbarea mea cu evenimentul", a spus seful IPJ NEamt.

Potrivit propriei declaratii de avere, Aurelian Soric are o vila la Piatra Neamt plus terenul aferent de peste 800 de metri patrati, un birou notarial in Piatra Neamt, doua terenuri intravilane in municipiul Iasi si un autoturism Kia.

Vezi cum comenteaza Mircea Badea declaratiile lui Soric!



Untitled stire... VIDEO! Mama si fiica, lovite in plin pe o trecere de pietoni din Buzau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x