Antena Căutare

Autopsia în cazul morţii dinamovistului Patrick Ekeng este neconcludentă. Familia a adus special un medic din Camerun

Autopsia în cazul morţii fotbalistului dinamovist este neconcludentă. Se aşteaptă acum testele toxicologice. Poate dura însă şi o săptămână, cel puţin.

Autopsia în cazul morţii fotbalistului dinamovist este neconcludentă. Se aşteaptă acum testele toxicologice. Poate dura însă şi o săptămână, cel puţin.

Familia sportivului a adus special din Camerun un medic pentru a asista la autopsie. Se pare că această decizia ar fi fost luată, cel mai probabil, pentru a evita alte controverse legate de acest nefericit incident.

Autopsia care a avut loc astazi este neconcludentă. Medicii nu au putut stabili cauzele decesului mijlocașului dinamovist

Mâine, este așteptată și soția fotbalistului, întrucât, potrivit surselor IML, este o practică în familiile din Camerun ca aceste demerusuri să fie făcute de soție, fiind considerată cea mai importantă persoană din familia.

Testele toxicologice ar putea fi realizate la urgență, durând doar câteva ore și nu câteva zile, cum se întâmplă în mod normal.

Veste extraordinară! S-a decis! Românii vor avea o nouă sărbătoare naţională luna aceasta... Două, trei zile călduroase, restul cu ploi și frig! Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru toată luna mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x