Antena Căutare

Autoritățile au greșit! Mihai Fifor, verdict în cazul de la Caracal: ”A fost o înșiruire de erori! Nu poate fi permis așa ceva!”

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a declarat, în direct, la Antena 3, că autoritățile au greșit în mod repetat în cazul de la Caracal. 

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a declarat, în direct, la Antena 3, că autoritățile au greșit în mod repetat în cazul de la Caracal.

Invitat în cadrul emisiunii ”Exces de putere”, el a declarat că ”a fost o înșiruire de erori acolo”.

”Cazul Caracal e o situație pe care încercăm să o corectăm de mai bine de trei săptămâni, într-un ritm alert, prin modificări de acte normative, prin modificări de legislație, prin măsuri concrete luate în interiorul MAI, în zonele în care s-a greșit și recunoaștem că s-a greșit. Nu poate fi permis așa ceva. A fost o înșiruire de erori acolo. Se termină cercetarea prealabilă a MAI și intră în procedura ulterioară a acestei cercetări prealabile. Astea e partea administrativă a MAI, dar sunt și parte dintr-o cercetare penală pentru că s-a greșit într-un mod nepermis, începând de la vârful comenzii Inspectoratului de Poliție Olt. Suntem în faza în care luăm măsuri extrem de bine ținite. Săptămâna viitoare, în Guvern, vom merge cu cele două ordonanțe despre care am făcut vorbire și pe care doamna premier le-a solicitat într-un ritm alert. Una dintre ele este cea referitoare la îmbunătățirea sistemului 112 pentru a nu mai avea o astfel de situație”, a spus Mihai Fifor, potrivit Antena 3.

Operaţiune în Bucureşti: O tânără a sunat la 112 şi a reclamat că e sechestrată, dar nu poate da prea multe detalii desp... A vrut să se răzbune pe iubit! Fata care a sunat la 112 alertând că e sechestrată, într-un apartament din Capitală, a da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x