Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Video! O ursoaică și doi pui au creat panică la intrarea unui hotel din Vidraru. Autoritățile avertizează toți turiștii!

O ursoaică cu doi pui a ajuns până aproape de ușa unui hotel aflat în zona barajului Vidraru, în căutare de hrană. Curiozitatea i-a împins pe turiști să se apropie destul de mult de ursoaică, punându-și viața în pericol.

Video. Apariție neașteptată la intrarea unui hotel de lângă Brajul Vidraru! Turiștii s-au lovit nas în nas cu o ursoaică cu doi pui care se aflau în căutare de hrană. Mesajul transmis de autorități

O ursoaică cu doi pui a ajuns până aproape de ușa unui hotel aflat în zona barajului Vidraru, în căutare de hrană. Curiozitatea i-a împins pe turiști să se apropie destul de mult de ursoaică, punându-și viața în pericol. Aceștia și-au pus viața în pericol pentru a putea vedea mai de aproape ursoaica și pentru a o filma, deși este cunoscut faptul că ursoaicele cu pui pot deveni foarte agresive.

În imagini se poate observa cum unii turiști se apropie periculos de mult de animale, iar când acestea se ridică în două labe, oamenii fug.

Atunci când au simțit agitație și nici urmă de mâncare, ursoaica și cei doi pui s-au îndreptat spre pădure, oamenii prezenți luându-și la revedere de la ei cu o voce tristă.

Autoritățile avertizează turiștii să nu mai facă astfel de imprdențe în cazul unui astfel de caz. Nimeni nu poate prevede reacția urșilor la întâlnirea cu turiștii!

Tot în județul Argeș, Cetatea Poenari a fost închisă luna trecută după ce angajații au anunțat că în zonă și-au făcut apariția urșii, potrivit hotnews.ro.

Imagini video filmate chiar de turiști:

Recomandari