Antena Căutare

Autorităţile din Baia Mare sunt în alertă, după ce o fetiţă de 5 ani a fost găsită fără viaţă! Părinții micuței, în stare de șoc după ce au aflat ce i s-a întâmplat copilului

Un caz cutremurător s-a înregistrat în Baia Mare, unde o fetiță de cinci ani, care a dispărut, ieri, de acasă, a fost găsită moartă în curtea unui combinat din localitate.

Un caz cutremurător s-a înregistrat în Baia Mare, unde o fetiță de cinci ani, care a dispărut, ieri, de acasă, a fost găsită moartă în curtea unui combinat din localitate.

Potrivit anumitor surse, ar fi fost ucisă, apoi violată şi mutilată. Anchetatorii sunt acum pe urmele agresorului.

Părinţii au fost transportaţi la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu fetiţa lor şi au necesitat îngrijiri medicale datorită şocului primit, potrivit actualmm.ro.

Micuța a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia, potrivit Agerpres.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe.

Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

Zile libere 2018. Când pică Rusaliile. Pregătiți de o nouă vacanță?... Imagini șocante într-un parc zoo! Vizitator înșfăcat și târât de un leu sub ochii tuturor! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x