Căutare Live

Autorităţile din Baia Mare sunt în alertă, după ce o fetiţă de 5 ani a fost găsită fără viaţă! Părinții micuței, în stare de șoc după ce au aflat ce i s-a întâmplat copilului

Un caz cutremurător s-a înregistrat în Baia Mare, unde o fetiță de cinci ani, care a dispărut, ieri, de acasă, a fost găsită moartă în curtea unui combinat din localitate.

Un caz cutremurător s-a înregistrat în Baia Mare, unde o fetiță de cinci ani, care a dispărut, ieri, de acasă, a fost găsită moartă în curtea unui combinat din localitate.

Potrivit anumitor surse, ar fi fost ucisă, apoi violată şi mutilată. Anchetatorii sunt acum pe urmele agresorului.

Părinţii au fost transportaţi la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu fetiţa lor şi au necesitat îngrijiri medicale datorită şocului primit, potrivit actualmm.ro.

Micuța a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia, potrivit Agerpres.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe.

Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Imagini șocante într-un parc zoo! Vizitator înșfăcat și târât de un leu sub ochii tuturor! VIDEO...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri