Antena Căutare

Frig, ninsori, ploi şi vânt, în București, în weekend! Autoritățile, anunț de ultimă oră: ”700 de utilaje şi 2.500 de operatori vor asigura deszăpezirea iarna aceasta”

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea pentru București, întrucât în următoarele ore se va semnala frig, iar vântul va atinge 40-50 de kilometri pe oră. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea pentru București, întrucât în următoarele ore se va semnala frig, iar vântul va atinge 40-50 de kilometri pe oră.

De vineri până sâmbătă dimineaţă, vremea va deveni rece pentru această dată, cerul va fi noros şi vor fi condiţii de precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil şi lapoviţă sau fulguială. Astfel, conform Gabrielei Firea, Primarul Capitalei, autoritățile sunt pregătite să intervină în caz de vremea rea.

„Companiile de salubritate raportează un stoc de 45 de mii de tone material antiderapant. Am verificat seara trecută, pe teren, modul în care operatorii de deszăpezire s-au pregătit pentru sezonul rece”, a scris Firea, pe Facebook. „Este de datoria noastră ca şi în această iarnă să ne asigurăm că operatorii de deszăpezire vor respecta Programul de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combaterea poleiului şi vor interveni rapid şi eficient, astfel încât operaţiunile de deszăpezire să fie făcute cu responsabilitate pentru bucureşteni, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani. Este necesar să fim pregătiţi atât cu utilajele şi stocurile de material antiderapant, cât şi cu forţa umană necesară intervenţiilor. Potrivit raportărilor operatorilor de salubrizare, în sezonul 2018 – 2019, la nivelul Capitalei, programele de deszăpezire şi combatere polei vor fi executate cu un număr total de aproximativ 700 de utilaje şi 2500 de operatori”, a mai precizat Firea.

Va fi haos în București! Angajații Metrorex intră în grevă generală pe termen nelimitat. Niciun metrou nu va mai circula... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare: ”Un cartier de blocuri, în pericol! Se va surpa pământul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x