Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, doctorul român Mihai Niculescu, va susține o conferință

Cercetător cu peste 17 ani de experiență universitară în domeniul nutriției și nutrigeneticii în SUA și România, doctorul român Mihai Niculescu va fi unul dintre Guest Speakerii conferințelor științifice care vor avea loc în cadrul Târgului Internațional de Invenții și Inovații ”INOVALIMENT”, care va avea loc online, în perioada 23-27 noiembrie, pe site-ul www.inovaliment.ro.

Autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, doctorul român Mihai Niculescu, va susține o conferință

Dr. Niculescu este expert recunoscut în nutrigenetică și epigenetică la nivel internațional, fondator și CEO al companiei Advanced Nutrigenomics (USA), co-fondator și director știintific al Asociatiei ”SPHERES” pentru Inovare, Cercetare și Educație Responsabilă (România), profesor asociat la UMF Victor Babeș din Timișoara. A fost profesor al Universităţii din Carolina de Nord (Chapel Hill).

Tema pe care o va susține în cadrul INOVALIMENT 2020 este: ”Noua medicină - Utilizarea modelelor nutrigenomice în definirea aporturilor zilnice de nutrienți și aplicarea conceptelor nutrigenetice în practica medicală” . Dr. Niculescu va prezenta ultimele noutăți din domeniul nutrigeneticii și importanța determinării necesarului de nutrienți specific fiecarui individ și a aplicării conceptelor nutrigenetice în practica medicală.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Înscrierile la INOVALIMENT se vor încheia pe 20 noiembrie. Participarea este GRATUITĂ!

Recomandari